mandag den 14. september 2009

SQ 2009 - august

August måneds udfordring til SQ 2009 var en meget speciel opgave.
Man skulle lave et aktivt LO med en selv som hovedperson og skabe en verden omkring.

Jeg valgte hurtigt et billede af mig selv som aktiv blomsterbinder, men gik så lidt i stå, for hvordan kom jeg så videre ?!Billedet som jeg havde valgt, var ikke skabt til at klippe fint ud, for så ville mange af detaljerne jo forsvinde.
Så var der jo kun en ting at gøre, og det var at arbejde videre med det fulde billede !
Sådan blev min verden rundt omkring skabt og så var opgaven jo løst. Sjov at prøve at arbejde på den måde.Hvis nogle er nysgerrig omkring selve blomsterdekorationen, så er den lavet af små stykker friske blomsterhoveder, som er stukket i en hjerteformet oasisform.
Swirlen er en gammel Panduro ting og er dækket med glimmermist og små guldperler.Papirerne som jeg har brugt er udelukkende rester, men tror de fleste er fra Panduro. Træstammen er håndklippet af et stykke grankoglepapir, og pærerne er et stempel fra Magnolia's efterårspakke.
Skyen og mågen er rub-ons fra en af ungernes gamle malebøger.
Blomsterrækkerne er et stempel fra Prima.Her kan man rigtig se, hvordan jeg har forlænget stolebenen for at få dem til at se naturlige ud i billedet..Tak til min søde datter, som kæmpede en brav kamp for at hold billedet stille til fotografering i kraftig blæst...

De andre deltagere havde lavet nogle helt fantastiske bidrag og alle havde gode chancer for at gå videre. Desværre gik konkurrencen lidt i kage, hvilket jeg syntes var super ærgeligt. Jeg er med i slutspurten og glæder mig til næste udfordring..

Jeg er rigtig spændt på at få nogle kreative kommentarer til dette billede, så hvis du lige har et øjeblik, vil jeg blive rigtig glad...

Tak fordi du kikkede forbi....

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg så det godt på multiscraps side. Og jeg synes at dit er totalt sejt. Det var det mest gennemførte og gennemarbejdede. Fantastisk så mange detaljer der er på. Jeg ser hele tiden noget nyt. Jeg ved faktisk ikke, hvor jeg skal starte. Jeg kan godt lide den lidt "naive" skorsten ; ) Og sjov antenne og og ....

Tanja sagde ...

HOLD da op en masse detaljer du har fået med - jeg er vild med ALLE de farver og oplevelser man får ved at se på dit layout... :o)
Det er også nogle rigtig flotte kort du har lavet i dit forgående indlæg...
Scrapknuzz Tanja

Pia sagde ...

Kanon flot bidrag og så mange lækre detaljer og sikke farve orgie, såååå lækkert layout

Majer sagde ...

Det er så spændende at kigge på dit LO. Der er hele tiden nye ting man kan få øje på! Rigtig godt lavet!!

Eva Dohn sagde ...

Rigtig flot og sjovt layout, med mange finurlige detaljer :o)