lørdag den 5. juni 2010

Wallhanger

Jeg var så heldig at finde et gammelt billede af min mormor som lille pige.

Det har jeg brugt på denne wallhanger, som nu hænger og pynter op i mit hjem. Desværre har min mormor ikke selv set det, for hun er nu 90 år og næste blind. Men jeg har fortalt hende om det og hun syntes det var sjovt, at jeg havde brugt fotoet af hende og hængt det frem i mit hjem.

Som baggrund har jeg brugt et lærred, som jeg har sprayet med glimmermist. Herefter har jeg sat et stykke transparant papir med swirls fra Prima over lærredet.

Blonden rundt om fotoet er kniplet af min mormor - og den anden blonde i højre nederste hjørne er også fra hendes gemmer. Jeg har forsøgt at bevare fotoet så originalt som muligt, og har kun pyntet det med et par halvperler. Jeg har brugt en kageserviet med muselmalet motiv på, og gulddymo med teksten "oldemor".

Den lyseblå bøjle er helt original - nemlig i mangel af bedre designet og lavet af mig selv...
Ovre på Scrapsisters har Karina lavet en super artikel om wallhangers. Jeg var så heldig at få lov til at lave dette eksempel til artiklen. Så smut over og se de flotte og meget forskellige eksempler på wallhangers.

Håber du nyder solskinsdagene (så længe de varer) - og tak fordi du tog dig tid til at kikke her forbi...

6 kommentarer:

Majer sagde ...

Super lækkert! Jeg er også selv i gang med "slægts-billederne". Har nogle ret gamle nogen. Det er bare med at få scrappet dem, mens der stadig er nogen der kan huske hvem der er hvem ;-)

God søndag fra Majer

Heidi sagde ...

hvor smukt - og hvor skønt der også er ting på som din mormor har lavet :o)

Rigtig god søndag til dig

Lina sagde ...

Ej hvor er den bare helt utrolig skøn. Super super flot, med så mange fine detaljer. En skam din mormor ikke selv kunne se den.

nedergaard sagde ...

Hvor er den flot med fine detaljer.. god ide at bruge gamle billeder. Det vil også i gang med

Anonym sagde ...

ja der kom altså lige en tåre her. Jeg har lige mistet min mormor for små 14 dage siden :(
flot du stadig har din mormor, pas godt på hende.

Signe Bendorff sagde ...

Ihh hvor er den altså bare fin... og hvor er det dog en god ide med lærred på en bøjle... den tror jeg at jeg vil snuppe en dag ;) Jeg er nemlig også blevet meget inspireret af Karina til at lave wallhangers ;)