torsdag den 11. august 2011

Et til samlingen...

... af de gamle billeder...

Her er det min baby mor og min mormor, som er blevet foreviget.

Igen ligner det de tidligere billeder, jeg har lavet - min mening var jo at de skulle hænge samme sted og derfor gerne måtte matche hinanden lidt.

Masser af blomster fra restebøtten - og som baggrund de lækre stempler fra Impression-Obsession - og naturligvis en base af modeling paste.

Og ja, jeg trænger til lidt opmuntring i disse tider - har kl. 4 i morges afleveret min store søn på 15 i lufthavnen. Han skal være det næste år i Chicago, Usa - som udvekslingsstudent... så uhhh - det blir svært at undvære ham så længe...
I stedet må jeg glæde mig over alle de oplevelser, som han med garanti får derovre.

Så her er lige et billede fra i morges af mine tre dejlige unger - sammen for sidste gang i laaaang tid...Tak for besøget i dag, og til jer som har tid til at lægge kommentarer skal i bare lige vide at det gør mig rigtig glad...

12 kommentarer:

nedergaard sagde ...

Igen et skønt billede... lækre detaljer. Bliver så flot at få dem alle på væggen.
Ja det er lang tid at undvære sønnen, men bare han er glad og har det godt, skal den tid hurtig gå.

Camomilla sagde ...

Igen et fint værk - dejlige nuancer med den varme kobberfarve. Din søn for uden tvivl en oplevelse for livet - alt held og lykke med det :-)

Rysse sagde ...

Superlækkert billede. Pu-ha, det erlang tid at skulle undvære sit barn. For uanset hvor store de bliver, så vil de altid være vores små poder.

røstekrammer sendes med luftpost.

Karina Beck sagde ...

Rålækkert lærred du har lavet.
Hvor lyder det spændende med sønnen. Jeg kan godt forestille mig, at det var hårdt at skulle sende ham afsted. Men dette bliver sikkert et at de store højdepunkter I hans liv, sikke en mulighed. Udvekslingsstudent.. kommer I så til at have en hos jer samtidig?

morkaren sagde ...

Hvor skønt et LO af mor og mormor, dejlige farver til det "gamle"billed, og jeg forstår din bekymring for din store dreng, 15 år så er man da stadig et barn, så det er langt væk og lang tid, men husk at i dag har vi både internet og mobil, så op med humøret Henriette. v.h. morkaren.

Heidi sagde ...

Du har nogle ualmindelig smukke unger ;) Stort knus til dig. Og sikke en skøn oplevelse for din søn.
Lærredet er lækkert. Måske du skulle slå dig ned som kunstner?

Gitte sagde ...

Hvor er det bare flot og jeg er vild med farverne. Mange flotte detaljer.

Jytte sagde ...

Ihh, hvor er dit lærred skønt ..
Godt nok også længe at skulle undvære knægten, - det bliver da et rigigt spændenede år for ham ..
Imens han er ude på eventyr må du scrappe nogle lækre værker med ham :-)

Gitte sagde ...

Super godt billede.

aka sagde ...

Hvor er det da endnu et smukt layout der passer så fint til de foregående.
Og uha...Jeg kan godt forstå, at du har det lidt underligt med at sende din søn af sted. Men tænk den oplevelse han får. Det er en gave.
En af vores reservebørn var også i USA - og sikke en oplevelse. Hun voksede rent mentalt helt utroligt - og kan klare helt utrolige ting i dag. Det gav sååå meget.
Og sikke tre kønne børn du har.

Og når du så sidder og får ondt af dig selv......så tænk på, at du er heldig at have en søn, der er i stand til at tage den tur.....
Bare sådan lige for at trøste dig lidt....efter fattig evne !

Anne Thormose sagde ...

Uha, jeg ved ikke, om jeg kunne undværre mine piger i så lang tid. Men som gammel udvekslingsstudent ved jeg, at han får en oplevelse for livet - håber han kommer hos en super skøn familie.

Rigtig flot lærred, du har lavet.

Karina Bunkenborg sagde ...

Rigtig flot billede du har lavet. Der er ro og skøn harmoni i farverne og opbygning synes jeg. Stakkels dig at du skal undvære din søn så længe, det må være hårdt. Men et år går heldigvis hurtigere end man tror. Det bliver fedt for ham!
vh Renne