søndag den 19. juli 2009

Kort efter skitse

Dette lille sommer-kort er lavet efter en skitse.
Jeg laver normalt ikke kort efter skitser, men blot ud fra min egen fantasi.Men her forleden faldt jeg lige over denne skønne skitse fra Camilla...
Jeg hopper tit over og kikker på Camilla's blog for hendes kort er bare helt specielle og fantastisk flotte. Især måden stemplerne er malet på, er bare helt unikke..Camilla har en Sommer Candy, hvor man kan vinde skønne ting bla. et Magnoliastempel. Se mere herom hos Camilla.
Og dette er så mit bidrag til Camilla's Sommer Candy.
Jeg har lige fundet en fejl i forhold til skitsen - det er sørme en 'tag' der skal være bag billedet - ups, jeg troede bare at 'hullet' var en blomst.... Fnis !! Begynder-uheld :O)Hängler-stemplet er farvelagt med Copics.
Baggrundspapiret med noder er fra Creating Keepsakes og tekststemplet er fra Motivet. Der er også brugt lyserødt Scrappers net (alt købt hos Dreampapers).
Swirlen er lavet af en Sizzix-die (købt hos Scrap-is-fun).Baggrunden er meget enkel - blot en stemplet swirl fra Inkadinkado, som også er brugt på forsiden (dog lidt skjult).

De 5 ferie-marsvin tog hjem i dag, da familen kom hjem fra Canada.
Så nu er der igen tid til knus og kram til kaninerne.Jeg er gået total kort-amok her i sommervarmen - så hold øje med min blog, for der er masser af kort på vej...
Tak fordi du kikkede forbi - og kom snart igen..

3 kommentarer:

Tanja sagde ...

WAUW hvor er det kort bare rigtig flot og jeg er vild med farverne du har brugt... :o)
Hmm den skitse kunne jeg da også finde på at prøve af - jeg kan jo se dit flotte resultat...
Scrapknuzz Tanja

Pia sagde ...

wow så sødt kort i dejlige sarte farver

Sarah sagde ...

Rigtig lækkert kort. Det er bare sååå sødt:O)