onsdag den 10. marts 2010

Biler, biler og biler...

Et enkelt kort er hvad det blev til i denne uge..

Tiden har ikke været til det, desværre.. må se at få rettet lidt op på det igen..Det blev dog til dette grønne/lyserøde kort med den ældre Hänglerpige med blomsten.
Den var jeg så heldig at løbe hjem med gennem en handel på Scrapsisters - og den er jeg da bare så glad for..Endnu engang er det papir fra restekassen, så der er ikke så meget at sige om det..
Jeg har lavet en aftale med min frisør, som var så sød igen at sælge lidt ting og sager for mig. Så der skal kortet her også ned og bliver forhåbentlig snart solgt videre.Min yngste søn havde en kalender med biler hængende fra sidste år. Den var jo ikke meget værd nu, men stadig med de skønneste billeder. Så der skulle jo kun en halv times tid til før, jeg havde splittet kalenderen ad og skabt dette store værk i stedet..Tror nok lige at sønnike var glad da han kom hjem og så hvad jeg havde lavet til ham.Til sidste lige dagens smukkeste orkide fra mit vindue.. Lige pludselig gik denne helt amok og fremkom med så mange nye blomster, så jeg opgav at tælle.. men smuk er den..Rigtig god dag til dig og tak fordi du kikkede forbi.....

3 kommentarer:

Lina sagde ...

Super fed ide med kalenderen - rigtig god måde at genbruge på. Og kortet er da bare alt for sødt!

Karina sagde ...

Rigtig sødt Henriette kort.
Super god ide at bruge kalenderen igen, så den kan glæde på ny.

Pia sagde ...

rigtig sødt kort og flot genbrug af kalender. Wow så flot den orkide blomstre