mandag den 7. februar 2011

En stor og en lille en...

Ja, jeg fortsætter lidt med mine tændstikæsker...

Det er et dejligt "lille tidsfordriv" - der skal ikke tænkes så meget og de er hurtig færdig... - sådan skal scrap også være af og til.. i hvertfald i min verden..
Og så er det jo en fin måde at få brugt lidt af resterne på..

Her har jeg fundet en af de store tændstikæsker frem - for der er sørme plads til et helt Magnolia stemple.. ingen afskårne arme eller ben her...!!

Og sørme om ikke der også sneg sig en Mikro-lille Magnolia ind... som har fået lidt glimmerlim her og der...Nu lover jeg, at jeg ikke kommer med flere tændstikæsker foreløbig.. men jeg lover også at jeg snart vender tilbage igen...

Jeg laver scrap ting sådan lidt i stimer... - den ene uge er det tændstikker, den næste kalendere, og så har jeg lige været inde i en stime med Post-it-blogge.. og nu er jeg gået helt amok i tags...

Har du det også sådan ???

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

De er også super søde.
Ja, jeg laver også tit ting i stimer. Jeg er f.eks i gang med konfirmations kort og jeg kunne slet ikke stoppe igen i weekenden ; ) Det er ligesom at man er inde i tankegangen og så kan man jo lige så godt fortsætte ; )
Jeg glæder mig til at se dine tags ; )

Ifversen sagde ...

Næææ! Det ser sørme ud som om jeg er besøgende nummer 10000!!! Godt ramt :-)
Scrapper i stimer??? Jeg har lavet et par LOs hvor resterne med det samme er brugt til kort, så nej ikke helt. Men der er da klart perioder hvor jeg kun scrapper bestemte ting.
Dine æsker og blokkke er så fine! Og jeg glæder mig til at se dine tags!

Linn sagde ...

Kjempesøte fyrstikkesker :)

Benita sagde ...

ihh hvor er de bare flotte dine tændstikæsker. Du er altså ret god til at farvelægge stempeltryk. :)

Lina sagde ...

De er altså også bare skønne de æsker, så kan godt forstå du bliver ved!

nedergaard sagde ...

Super søde dine tændstik æsker... nydeligt farvelagt. Jeg har det som regel modsat dig, når jeg har lavet en ting vil jeg gerne prøve noget andet ( eller nyt ) :-)
Glæder mig også til at se dine tag's
Ha en fortsat god aften

aka sagde ...

Søde tændstikæsker igen. Og fint du er skiftet til store æsker så der er plads til det hele. Men dem med bukkede ben var nu også fine.

Oftest skifter jeg mellem tingene, men nogen gange er der noget der er så sjovt at lave, at man må gentages - så det er lidt forskelligt hvad jeg kaster mig over.

Charlie sagde ...

Hej og til lykke - velkommen i blogklubben med besøgstal med 5-cifre. =0) - SØDE tændstiksæsker. Ja jeg kender det godt - skete for mig da jeg begyndte at lave kort - det har bare knebet enormt med at komme tilbage til LO's igen... HMMM