lørdag den 28. maj 2011

ScrapMester 2011 - opgave 4

Så er fjerde og sidst bidrag til ScrapMester netop afleveret i Scrapsister's galleri.

Opgaven lød denne gang på at lade sig inspirer af et bestemt billede i nogle skønne pastelfarver. Derudover skulle man bruge mindst 3 stk forskellige mønsterpapirer & - åhh - her kommer det værste i opgaven - MAN MÅTTE IKKE BRUGE BLOMSTER ...!!
Det var det sidste som var det sværeste... ikke engang et stykke papir med en lille blomst på måtte der være.. uha - det holdt hårdt, men det lykkedes og det var sjovt at prøve....Jeg lod mig inspirere af flere ting bla. farverne på billedet - har brugt en lys pastel blå som baggrund - og forøvrigt også en masse bar space, som jeg slet ikke er vant til. Der var også et skab på billedet - jeg har også skabt et skab - jeg har åbnet mit skab og tingene/billederne vælter ud... Desuden var der også en lille and på billedet - den har jeg konverteret til en skildpadde.Jeg har hele fem forskellige slags mønsterpapir - her vises tre af dem. Baggrunden, "skabets baggrund", fuglen ( die fra TimH )Her er der også to slags mønsterpapir - i billedstrimlen ( die fra TimH ) og som baggrund heri. Har i forøvrigt luret min lille kamel, som der lige var plads til ?Billederne er forøvrigt ( surprice !! ) fra vores tur til Lanzarote i april - her var vi på en rundtur på øen, hvor der var inkluderet en tur på kamel. Det var sjovt at prøve, men gud hvor jeg havde ondt af de stakkels kameler, som havde turister på ryggen hele dagen lang.Tak for besøget i dag - og hvis du har muligheder for at lægge en kommentar, bliver jeg da ekstra glad. Jeg har jo hørt at der er så mange problemer med Blogger, men jeg har vist været meget heldig for jeg har slet ikke bemærket dem.

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at du har klaret det flot uden blomster ; ) : )!
Det er et lækkert rejselayout.
God weekend.
Jeg håber, at i ikke oversvømmer helt ude i Søborg, for vi får da rigeligt regn!

Karen sagde ...

Det er da gået over alt forventning, uden blomster, de er altså også svære at komme udenom, jeg har lige lavet et drenge Lo, der skulle heller ikke blomster på. v.h. morkaren. p.s. spendene om det her går igennem, tak for venlig kommentar på min blog.

aka sagde ...

Det er da et utrolig flot layout. Og hvad skulle blomster da også der. De ville slet ikke passe til de fotos.
hihi.

De zigzagbånd er bare så velvalgte her - ellers synes jeg de er lidt svære at bruge.
Tak for alle knusene.....ved Gud vi trænger...

Heidi sagde ...

Super flot og gik jo ganske udenmærket uden blomster ;))))

Anonym sagde ...

Et super lækkert lo med en masse spændende detaljer. Jeg er selv så dårlig til at få brugt blomster, så det ville ikke have været svært for mig :-)

nedergaard sagde ...

Det er blevet sååå flot... masser af lækre detaljer og skønne billeder. Ser fint ud med filmstrimlen .Men uden blomster... det var det sværeste ved opgaven, synes jeg, der også har også har brugt billeder fra Lanzarote.
Ha en dejlig søndag!!!

Kristel sagde ...

Wowww this is soooo stunning Henriette!!
Hugs Kristel

Majer sagde ...

Ja for nogle af os (migselv inkl.) var den største udfordring, at der ikke måtte være blomster på. Synes nu at det er lykkes dig rigtig godt at løse opgaven. Held og lykke i konkurrencen :-)