søndag den 4. oktober 2009

Kortmester uge 1

Jeg er med i Scrapsister's Kortmester konkurrence... Her skal man hver uge i 6 uger lave 3 forskellige kort efter en given opgave... Her vil jeg lige hurtigt vise mine 3 kort til den første uge - for dem har jeg ikke fået vist her endnu... og nu er jeg jo i fuld gang med at lave opgaver til uge 4.Opgave 1 lød på at lave et kort efter en skitse og at bruge noget rødt. Derfor blev mit bidrag lavet til et julekort, for det kan man jo snart få brug for.Opgave 2 - her skulle man klippe noget ud i hånden - jeg har klippet det store blad ud og så den søde Magnolia pige...

Til opgave 3 skulle man lave et kort efter en vejledning. Dette var et fantastisk sjovt kort at lave - det skal jeg helt sikkert prøve igen selvom det tog sin tid.Jeg har også her valgt det julede tema. Magnolia-pigerne er embossede i guld og jeg har selv lavet papiret med juleteksten i word.Her ser man meget tydeligere det embossede stempel - en teknik som jeg er blevet helt bidt af og også har brugt på de fleste af mine efterfølgende bidrag. Og nu har jeg lånt mig til en varmepistol, så nu kan min stakkels brødrister holde en velfortjent pause..Jeg er nu i fuld gang med at lave opgaverne til uge 4 - har faktisk allerede lavet de to her i weekenden, da jeg får en super travl uge.

Skal fejre oldemors 90 års fødselsdag to gange i denne uge - min datter fylder også år (dog ikke 90!) og vi får to tyske piger til overnatning hele ugen pga. udveksling med skolen.. så jeg må frem med mit skole-tysk!
Håber dog også at nå den tredie opgave.

Håber i alle får en god uge... og tak fordi du kikkede forbi...
Og tak til jer som gir' jer tid til en kommentar - det er nu så hyggeligt...

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Super super flotte bidrag alle tre!
Nummer to fik min stemme.
Du må have en god travl uge; )

Heidi sagde ...

hvor er det nogle flotte kort og ja jeg siger det samme som Karina wawww nummer 2 er flot :o)

bare jeg dog havde vist der havde været stempelmesse i sverige waww swå lækker indkøb du har gjort og krydser også for at hængler snart kan købes i danmark ;o)

Tanja sagde ...

FLOTTE bidrag alle 3, men nummer to er min favorit... :o)
PUHA det lyder til at du har en slem uge, der hvor man må overleve ved kun at tage en dag af gangen...
God uge til dig... :o)
Scrapknuzz Tanja

Pia sagde ...

sååå flotte kort du har lavet med fine farver og lækre detaljer

Pia sagde ...

wow så flotte bidrag allesammen. Du må også have en god uge