fredag den 30. oktober 2009

Kortmester uge 5

Sørme om ikke det blev uge 5 i Kortmester-mesterskaberne hos SS...

Her under vises mine bidrag til denne uge... er faktisk liiiidt stolt af at jeg har lavet bidrag til alle opgaverne gennem hele konkurrencen - der er heller ikke blevet lavet meget andet end det...

Her er opgave 1 som endnu engang var en skitseopgave - med frit farvevalg.Skitsen var faktisk ikke helt nem - blot fordi den var så pokkers simpel :O)
Den skulle ha' noget pynt i to modsatte hjørner - og det er jo slet ikke mig..
Jeg skal helst ha' det samlet sådan på et sted... Men jeg fik da kæmpet mig igennem og valgte et iskoldt-frost-køligt-vintervejrs-tema..Jeg har brugt alt hvad jeg havde af punches og dimser som bare lignede noget snefnug agtigt.. - det var egentlig ret meget...Opgave 2 - her skulle man bruge embossing på sit kort..

Jeg har lavet et rigtigt drengekort med den søde Hängler skater dreng.
Jeg har brugt embossing på kranierne..Jeg har brugt blå metaltråd og blå hæfteklammer til den lange pigtråd - som måske lidt ligner et operationsar... Den lille bluse-papir-klip er fra Søstrene Grene. Metaldimsen som holder tag'en er fra en dåse.Opgave 3 gik ud på at lave et kort som kunne indeholde en gave..
Jeg har lavet et kort med plads til en CD.Kortet er lavet med meget få materialer - enkelt og simpelt..Det var så det - uge 6 i Kortmesterskaberne er netop afsluttet og mandag kommer resultaterne af afstemningen på Scrapsisters. Spændende at se hvem der går videre til finalen - krydser fingre for at min favorit har klaret sig godt ...

I morgen kikker jeg ned forbi SAM i Roskilde - sjovt at se hvem man møder der..

Tak for alle jeres søde kommentarer - og fordi du kikkede forbi :O)

5 kommentarer:

Tanja sagde ...

Hvor er det bare nogle rigtig flotte kort du har lavet til uge 5 - jeg er vild med det først med alle de spændende vinter tema... :o)
God weekend..
Scrapknuzz Tanja

Pia sagde ...

super flotte kort det første med snefnug er bare såååå flot

Karina sagde ...

Hej Henriette.
Super super lækre kort. Dejlige farver og detaljer.
Jeg savnede dig til SAM? Var du forbi? Måske mens jeg var på kursus?
Knus Karina

Eva Dohn sagde ...

Lækre lækre kort. Er især helt vild med det første kort!

Karina sagde ...

Hej igen. Ja, der var jeg på kursus. Fik du solgt nogle af dine Hänglar stempler?