lørdag den 17. oktober 2009

Kortmester uge 3

Så er jeg nået til uge 3 i Scrapsisters Kortmester konkurrence.. - bedre sent end aldrig...Opgave 1 skulle man følge en skitse og bruge blåt og hvidt som hovedfarver.
Jeg valgte at lave dette kort med min lille nye Hänglerfyr, som passede så fint ind.Har lavet kortet med en lille lomme inden i, hvor man kan gemme en lille gave.
Der er også lavet et guldfeldt klar til en lille personlig hilsen.Og kortet har naturligvis også en bagside - som ses her....Opgave 2 - Lav et kort med hjemmelavet mønsterpapir, lød opgaven.
Så jeg har lavet mønsterpapir med favorit-tekst-stemplet fra Kreative Fornemmelser, som jeg har embosset i guld.Jeg har valgt at bruge to tag's - den bagerste tag er stemplet med et blomster stempel. Den forreste har blot fået lidt distress ink og så den lille søde Hängler dreng. Min favorit kageserviet i guld, har også fået lov til at komme med her - og så lige en lille fjer på...Opgave 3 gik ud på at bruge en bestemt reklame, som inspiration til et kort.
Det kom der dette kort ud af, som er lavet med guldbaggrund, store swirls og store bogstaver.
Tak fordi jeres søde kommentarer - og fordi du kikkede forbi...

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Du laver bare sådan nogle lækre kort. De to første var mine klare favoritter. Jeg krydser fingre for dig i konkurrencen.

maria sagde ...

Igen har du lavet sådan nogle super skønne kort i lækre farver og opsætning

Pia sagde ...

wow sååå flotte kort med lækre detaljer og flot box du har lavet

Eva Dohn sagde ...

Rigtig søde kort. Ser godt ud med den embossede guldtekst.

Sarah sagde ...

Rigtig flotte bidrag allesammen. Det er nu sjovt med det kortmester, det får rigtig sat gang i produktionen.