fredag den 9. oktober 2009

Kortmester uge 2

Iler hastigt videre med kortene til uge 2 !!

Jeg syntes lige, at vi er begyndt på denne Kortmester konkurrence hos Scrapsisters og så er vi snart ved vejs ende - hvor bliver tiden af ?
Men jeg kan da se, at jeg har fået lavet en masse kort - det er jo altid dejligt...Opgave 1 - her skulle man lave et kort efter en skitse og så skulle man bruge noget grønt. Jeg havde da lige masser af grønne rester, så det var bare derudaf...Sommerfuglen er en QuicKutz die og hvor har jeg dog bare været glad for den..
Syntes den er så fantastisk smuk.. og så kan man altid lige klemme den ind et sted.Det grønne baggrundspapir var en rest, hvor jeg tidligere havde punchet to blomster ud af - så de blomster huller blev der lige bygget videre på her... så lige lidt grønt baggrundspapir under og så var starten skabt...Opgave 2 - opgaven gik ud på at lave nogle blomster selv. Jeg har lavet de 2 blå blomster selv ved hjælp af to forskellige størrelser punch's og lidt vand. Fantastisk nemt og sjovt - og et fantastiske flot resultat..Pigen på tag'en er et stempel, som jeg har købt på det svenske Tradera.
Hun er stemplet med Distress Ink Vintage Photo, som giver det gamle brune look...
Og så måtte jeg lige lave et lille hjerte i ståltråd med perler.Jeg er blevet vild med at embosse og har også her brugt det fantastiske tekststempel fra Kreative Fornemmelser.Opgave 3 - pynt en kasse/æske - og min kortkasse trængte gevaldigt til en ansigtsløftning. Desuden skulle man holde sig til en farveskala - og da kassen er pink, var der jo ingen vej uden om... så pink/rød/lyserød blev det..Den lille hjemmestrikkede trøje, er et af min mors værker.... som jeg værner om nu hvor hun ikke er her mere - men her kom den rigtig til sin ret...
Det lille søde stempel er fra Hängler.. selvom det er af ældre dato og købt brugt, er det bare ikke til at stå for...

Når vi taler om Hängler, så har jeg et par dubletter liggende og kede sig i en skuffe.. nogle som er interesseret i at købe ?? Jeg skal nok lige vende tilbage med hvilke det drejer sig om, hvis der er interesse for dem...

Fortsat god uge til dig som kikkede forbi...

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Dine kort er så lækre. Flot stil.

Jeg kunne da godt være interesseret i et par Hänglar.
Hvilke dubletter har du og hvad skal du have for dem?

maria sagde ...

Super skønne kort og din æske til dine kort er bare så flot.
Ja jeg kunne da rigtig godt tænke mig at se dine dubletter.
Har du set Iben har lagt den nye udfordring op :0)

Majer sagde ...

Super flotte ting, hvor der virkelig er kredset for detaljen!! Lækkert at se på :-)

Helle Sahl sagde ...

Super flotte kort med skønne detaljer at gå på opdagelse i.

Fortsat god weekend til dig

Pia sagde ...

wow så super lækre kort med mange flotte detaljer og en sød box i skønne farver

Rikke sagde ...

wau hvor er det flot , og jeg er enig med den sommerfugl, den er der altid plads til :)

Majer sagde ...

Tak for din hilsen på min blog. Prikkerne i kanten af kortene er enten Stickles eller Liquid Pearls fra Ranger. Bruger begge dele, rigtig meget.

/Majer

Eva Dohn sagde ...

Riiiigtig flotte kort og ditto æske.

bearkis sagde ...

Много хубави творения,харесвам блога ти!Поздрави!