tirsdag den 20. april 2010

Afsløring...

Der er lige et kort tilbage fra forleden.Jeg har brugt mine nyindkøbte Panduro sommerfugle.. syntes dog ikke om hovedets form - så det blev rettet lidt til.. Den glimter så smukt med hvid glimmer - synd man ikke kan se det...Når nu jeg siger, at jeg bruger rester... så fik jeg lyst til at afsløre hvordan dette kort blev til... man må da sige, at det er en rest udnyttet fuldt ud... Ja, der må gerne grines, men der er også en vis udfordring i at få udnyttet alt til sidste papir... ;O)Og så vil jeg da lige afsløre min medhjælper, som så smukt holdt kortene, mens jeg fotograferede....... nemlig min runde kurv med stedmoder, husløg, hængebirk, mos og lidt æblegrene på midten...Tak fordi du kikkede forbi.... - og kik snart forbi igen...

6 kommentarer:

Lina sagde ...

Ej - det er da en fantastisk ide - at bruge resterne fra papir der er punchet i som baggrund. Det ser jo super godt ud!

Heidi sagde ...

Kigger altid forbi når der er nyt, men er bare SÅ dårlig til at kommentere, så det laver jeg lige om på. Jeg er vild med kortet og holder - meget meget smukt.
Kh Heidi

Karina sagde ...

Flot kort og du er god til at udnyyte papirerne.
Og rålækker krans. Kan du ikke lave sådan en til mig til den 22. maj hvor vi skal holde nonfirmation? ; )

Tanja sagde ...

Hvor er det et rigtig flot kort og god ide med genbrug af papiret... :o)
FLOT krans!!!!
Scrapknuzz Tanja

Benita sagde ...

Det ser jo fantastisk ud, selvom du bruger rester. Jeg må indrømme at det papir du bruger som baggrund, ville være røget ud hjemme hos mig. Men det ser virkelig godt ud - og giver noget dybde til dit fine kort.

Maya sagde ...

Så lekkert kort!
Og så dyktig du er til å bruke restene!!
Der må jeg bli flinkere ;)
Nydelig blomsterkurs også!
Klem fra Maya