torsdag den 15. april 2010

Lidt gammelt - og lidt nyt...

Så er jeg tilbage igen..... i dag var det jo igen super forårsvejr, så der blev taget billeder ude blandt de herlige stedmoderblomster...Jeg har lavet kort af en gammel Hängler pige.. men det gør den vel ikke mindre sød... Pigen med tasken kan jo bruges til hvad som helst... og hvis du er lun på hende, så har jeg en dobbeltgænger til salg herovre....Til det andet kort har jeg brugt et skønt stempel formet som en tag.... Pigen på stemplet er den samme, som på et kort jeg har lavet tidligere, nemlig dette her.Jeg har brugt en Martha Stewart hjørnepunch til at lave den runde dims bag tag'en..Og så er der lige flyttet lidt nye Hängler-pige-stempler ind hos mig.... De kommer direkte fra det svenske land, skaffet gennem en af min mands svenske kollegaer.. Dem glæder jeg mig til at leget med..
Sommerfuglearket kommer fra Panduro. Der er 30 smukke sommerfugle med glimmer på et ark til 20 kr. - det kunne jeg da ikke stå for..Og så er her endnu et bevis på at foråret er over os - i min have blomstrer de skønneste anemoner...

Tak fordi du kikkede forbi - og smid gerne en kommentar...

5 kommentarer:

Benita sagde ...

du er godt nok dygtig til at lave kort med magnolia stemplerne!

Glæder mig til at se kort med dine nye stempler.

Karina sagde ...

Det er et par lækre kort, du har lavet. Jeg synes absolute også, at de gamle Hänglar stempler er søde og kan sagtens genbruges igen og igen.
Jeg vil se frem til kort med de nye stempler, heldige dig ; )

Lina sagde ...

Skønne skønne kort. Og der er absolut intet i vejen med 'gamle stempler', tværtimod - det er vigtigt de bliver støvet af en gang imellem :)

Og tusind tak for at dele det dejlige blomster billede med os andre - ja, nu er foråret da helt sikekrt kommet.

Maria Krumbæk sagde ...

super flotte kort :D

Majer sagde ...

Godt at se at der også kan blive plads til at få brugt nogle af de ældre stempler. Det er i virkeligheden sjældent, at de bliver brugt ret mange gange... i hvertfald hos mig ;-)