mandag den 5. april 2010

Ingen påske lam...

..... men en bambi eller en lille hjort... den er i hvertfald sød og må stå model til mange kort herhjemme...

Her er endnu et lavet af lidt rester.. og andre skønne ting..Jeg har embosset bambi stemplet med guld og derefter malet med copics. Det skønne prikkede papir var med som ekstra gave i pakken fra Kreative Fornemmelser, hvor jeg købte stemplet forleden.Jeg havde punchet blade ud til et andet projekt, og stod tilbage med et stort stykke papir med blad huller i ... dette skulle da ikke gå til spilde.. så jeg puttede glimmermist på baggrundskortet og brugte papiret med blad hullerne oven på....herved stod bladene fint frem igen.. Det må da siges at være genbrug...
Det skønne lille stempel med pigen, har jeg købt brugt..... jeg syntes det er så skønt...Ikke flere påskeindlæg herfra... i morgen starter endnu en uge.. dog lidt forkortet..

Tak fordi du kikkede forbi...

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Kanonlækre kort! Flot med guldembossingen. God ide, at genbruge det udpunchede papir. Jeg gemmer sjovt nok også mine, men her sidder alting på lige rækker for at udnytte papiret og derfor er de ikke så spændende.. ; ) : )

Lina sagde ...

Hvor er de bare smukke de kort. Rigtig god ide med de udpunchede blade.

Helle Sahl sagde ...

Super flotte kort. Det ser virkelig godt ud med embossingen og bambistemplet.

Majer sagde ...

Hvor er det genialt at bruge det papir, du har lavet udstandsninger af!! Og super godt ser det ud!!

Benita sagde ...

Flotte kort og godt at vide at det ikke kun er mig der tænker at alle rester skal bruges. ;)

Eva Dohn sagde ...

Flotte kort. Er vild med det bambi stempel.

Hellemor sagde ...

Hvor er det nogle flotte restkort. du har lavet. Det er dejligt og udfordrende at bruge rester og jeg synes at nogle af de mest kreative kort opstår. Jeg er især helt vild med det sidste. Det lille stempel med pigen er bare SÅ cute og en sød måde du har brugt det sammen med blomsterne.